De Bruidskamer staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Amersfoort onder nummer 64114902 Onderstaand vindt u de algemene voorwaarden van De Bruidskamer
Wanneer het leveringen of diensten betreft die niet via de webwinkel plaatsvinden, maar ontstaan uit bijvoorbeeld contante verkopen dan zijn de artikelen uitgesloten van deze voorwaarden. Op alle leveringen, diensten en overeenkomsten van of met De Bruidskamer als ook op deze voorwaarden is uitsluitend het Nederlands recht van toepassing.

10 – Prijzen
Alle genoemde prijzen in de webwinkel van De Bruidskamer zijn in euro`s, inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten. Zolang de overeenkomst niet definitief tot stand is gekomen, is De Bruidskamer  bevoegd de vermelde prijzen alsmede de voorwaarden te wijzigen. De overeenkomst komt tot stand op het moment dat u een definitieve bestelling plaatst bij De Bruidskamer. U gaat op het moment van het bevestigen van uw bestelling automatisch akkoord met deze algemene voorwaarden.

2.0 – Bestellen
Alle omschreven en afgebeelde artikelen op de website van De Bruidskamer die voorzien zijn van een bedrag, kunnen besteld worden in de webwinkel. Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u direct een orderbevestiging per e-mail met daarin een overzicht van de bestelde artikelen, het factuurnummer en het afleveradres. Wanneer de gegevens op de orderbevestiging onjuist zijn, dan kunt u De Bruidskamer hierover per e-mail berichten. Wanneer De Bruidskamer binnen 24 uur geen reactie van u heeft ontvangen, gaat De Bruidskamer er vanuit dat alle gegevens correct zijn. Ondanks dat De Bruidskamer  gebruik maakt van een voorraadbeheersysteem kan het voorkomen dat een artikel is uitverkocht of gelijktijdig door iemand anders is besteld. In dit geval zal De Bruidskamer u hiervan zo spoedig mogelijk in kennis stellen.

3.0 – Betalen
Wanneer de bestelling via de website van De Bruidskamer  plaatsvindt, dient u het totaalbedrag van uw bestelling, en (indien van toepassing) de verzendkosten, aan De Bruidskamer te voldoen, waarbij een online betaling via het erkende en beveiligde betalingssysteem van iDEAL onze voorkeur geniet. Zodra De Bruidskamer uw betaling heeft ontvangen, zal dit per mail aan u worden bevestigd. Uiteraard streeft De Bruidskamer er naar om uw bestelling zo spoedig mogelijk te verwerken.

4.0 – Verzenden en Verzendkosten
De standaard verzendkosten voor een bestelling op de website zijn gratis, u betaald dus geen verzendkosten.

5.0 – Levering
Voor iedere bestelling geldt dat er alleen wordt geleverd na ontvangst van de betaling. De Bruidskamer levert bestellingen af in Nederland en Belgie. Alle bestellingen worden aangeboden op het door u opgegeven afleveradres.  De Bruidskamer hanteert zo kort mogelijke levertijden en zal er dan ook alles aan doen de bestelde artikelen zo spoedig mogelijk bij u af te laten leveren. Alle voorradige artikelen zullen binnen 1a 2 weken na ontvangst van uw betaling bij u thuis worden afgeleverd, m.u.v. pre-orders en gepersonaliseerde artikelen, uitgezonderd feestdagen en weekenden die dagen tellen niet mee met verzend dagen.

Wanneer het pakket verzonden wordt, ontvangt u van De Bruidskamer een e-mail met daarin de bevestiging van de zending. Aan de gemelde en vermelde leveringstermijnen kunnen geen rechten worden ontleend. Bovendien kunnen de genoemde leveringstermijnen niet leiden tot enige vorm van aansprakelijkheid. Aan het verzenden van de artikelen wordt de grootst mogelijke zorg en aandacht besteed. Al onze producten worden zorgvuldig gecontroleerd en goed verpakt voor verzending. Wij zijn niet aansprakelijk voor vertraging van levertijden welke ontstaan tijdens of voortvloeien uit het vervoer van uw bestelling door PostNL.

6.0 – Onjuiste bezorging
Bij het plaatsen van uw bestelling dient u zelf zorg te dragen voor de vermelding van het juiste afleveradres. U wordt geacht deze gegevens bij iedere bestelling op juistheid te controleren en ze waar nodig aan te passen.  De Bruidskamer niet aansprakelijk worden gesteld voor het bezorgen van de bestelling op een onjuist adres, wanneer dit het gevolg is van typefouten en/of het invullen van onjuiste gegevens door de klant.

De Bruidskamer is niet verantwoordelijk voor verloren of gestolen pakketten waarvan bevestigd dat ze op het op gegeven adres zijn afgeleverd,

7.0 – Retourneren
U heeft het recht om de door De Bruidskamer geleverde artikelen  binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren onder de volgende voorwaarden:

7.1 – Het retourrecht geldt alleen voor ongebruikte artikelen welke in originele staat verkeren en zijn voorzien van de originele verpakking met prijskaartje en inclusief een ingevuld retourformulier.

7.2 – De verzendkosten van de retourzending komen ten alle tijde voor rekening van de koper. De kosten voor ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden in mindering gebracht op uw terugbetaling.
Indien bij het retourneren van de artikelen bovengenoemde regelgeving wordt nageleefd, zal De  Bruidskamer het bedrag (met uitzondering van de verzendkosten en eventuele overige kosten door bijv. schade) binnen 14 dagen na ontvangst van de artikelen aan u crediteren.

De Bruidskamer behoudt zich het recht om geretourneerde artikelen te weigeren of slechts een gedeelte van het bedrag te retourneren als het vermoeden bestaat dat het artikel is gebruikt of opzettelijk is beschadigd. Wanneer de geleverde artikelen niet binnen de termijn van 14 dagen zijn geretourneerd, geldt dat de zending door u is geaccepteerd. Mogen afgeprijsde artikelen geruild/geretourneerd worden?
Artikelen die met korting [afgeprijsde artikelen ] of tijdens een sale-periode gekocht zijn, kunnen niet geruild of geretourneerd worden.

ook sieraden in verband met Corona virus mogen niet worden geroutineerd [ geruild].

8.0 – Persoonlijke gegevens
Uw gegevens zullen niet voor commerciële doeleinden aan derden ter beschikking worden gesteld. Uiteraard hanteert De Bruidskamer bij het gebruik van uw persoonlijke gegevens de geldende wet- en regelgeving.

9.0 – Aansprakelijkheid
De Bruidskamer is niet aansprakelijk voor schade die kan voortvloeien uit het gebruik van de door De Bruidskamer geleverde producten.De Bruidskamer kan nimmer aansprakelijk worden gesteld voor de eventuele gevolgen van een vertraagde levering en / of typefouten of onjuistheden in een door de klant ingevulde tekst. De aansprakelijkheid van De Bruidskamer beperkt zich altijd tot het bedrag van de verzonden factuur van de betreffende bestelling minus de verzendkosten.

10.0 – Afbeeldingen en omschrijvingen
De inhoud van deze site is met grote zorgvuldigheid samengesteld. De artikelen in deze webwinkel worden zo duidelijk mogelijk en waarheidsgetrouw afgebeeld en omschreven. De kleuren van de afbeeldingen op de website kunnen als gevolg van beeldschermkwaliteit enigszins afwijken van de echte kleuren van de producten. U kunt hieraan geen rechten ontlenen.De Bruidskamer  kan niet uitsluiten dat bepaalde informatie niet juist en/of onvolledig isDe Bruidskamer . is niet aansprakelijk voor de gevolgen van onjuiste of onvolledige informatie op de website.

11.0 – Vragen en opmerkingen
De Bruidskamer streeft naar tevreden klanten en zal haar uiterste best doen om eventuele klachten naar alle redelijkheid in onderling overleg op te lossen. Mocht u vragen, klachten, opmerkingen en/of suggesties hebben, dan stelt De Bruidskamer het op prijs als u dit laat weten via de mail (Info@debruidskamer.nl)