Voorwaarden

KOOP JE BRUIDSJURK
– Je kunt kiezen uit meerdere modellen. Je hebt bij ons rust en ruimte om meerdere bruidsjurken te passen De bruidsjurken zijn zeer aantrekkelijk geprijsd.
– De bruidsjurk kan bij ons op maat gemaakt worden, tevens blijft de klant zelf verantwoordelijk voor haar figuur (afvallen en aankomen en veranderen van de jurk).

LEVERTIJD

– Levertijden kunnen per trouwjurk verschillen. De gemiddelde levertijd bedraagt tussen de 3 tot 20 weken . Dit is namelijk per leverancier verschillend.

Natuurlijk kan het voorkomen dat er onverhoopt buiten onze schuld om situaties ontstaan waarbij de levertijd enkele weken uitloopt. Indien hierdoor problemen ontstaan zullen wij hiervoor altijd een zo goed mogelijke oplossing zien te vinden. Echter zijn wij niet aansprakelijk te stellen voor welke schade dan ook, buiten het bedrag van de trouwjurk om, ontstaan door een uitloop van levertijd.

Aanbetaling is de helft van het aankoop bedrag, jurken in de sale worden volledig voldaan.
– Je wordt persoonlijk geholpen bij het passen van de bruidsjurk er zijn dan ook geen andere bruidjes op dat moment aanwezig.

Spijt van aankoop van de trouwjurk krijg ik me geld terug? Dat kan in geen enkele erkende bruidswinkel. Er is wel eens mogelijkheid met overleg om eventueel de jurk te ruilen voor een ander exemplaar.

– Ook bij  annulering van de trouwdag is het wel zo om de trouwjurk af te nemen, wij nemen dan ook geen trouwjurken retour .

Voorwaarden online lockdown bestellingen van trouwjurken.

 

 

Deze actie wordt gehouden in verband met de huidige Corona regels waardoor de winkel is gesloten, en blijft geldig totdat de maatregelen worden op geheven.

De jurken die via de website of site worden besteld kunnen niet in de winkel worden afgehaald of worden gepast.

wordt een jurk via de mail besteld sturen wij een factuur is de jurk betaald dan verzenden  wij de trouwjurk .

Trouwjurken worden aangetekend verzonden met post.nl verzending is gratis .

We verkopen alleen maar merk jurken .

Vragen over een artikel is altijd mogelijk via de mail of telefoon en je ontvangt via de mail de factuur .

Trouwjurken worden netjes verpakt en met bruidshoes geleverd.

Het is niet mogelijk om te ruilen of te retourneren.

zijn er vragen dan horen wij dat graag.

Mail : info@debruidskamer.nl

Telefoon : 0621402510

 

 

 

DE WEBSHOP VOORWAARDEN STAAN ONDER DE HOOFDARTIKELEN VAN DE WEBSHOP SITE.